Nieuws
nlendepl

 

Klik hier om de folder te zien!Folder voorkant 2

Avicentra dierenspeciaalzaak komt dit jaar met haar eerste folder! Met ons uitgebreide assortiment voor honden, katten, knaagdieren en vissen zijn wij al bijna 30 jaar het vertrouwde adres voor dierbenodigdheden in de gemeente Westland en omstreken.

 

De fysieke winkel in monster wordt momenteel voor al meer dan 11 jaar gerund door Wilfried Westeijn en Chantal Kleyn. Samen met hun collega's van Avicentra dierenspeciaalzaak vormen zij een team met veel kennis op de dierenbranch en hebben zij een grote kennis op het gebied van (verzorging van) huisdieren en aquaria.

 

In deze folder brengen wij een aantal nieuwe en een aantal veel verkopende pruducten in kaart. De folder bestaat uit een aantal zachte manden, lekkernij voor uw trouwe viervoeter, een GRATIS foto-actie en nog veel meer!

 

Wij, het team van Avicentra dierenspeciaalzaak en dierenspeciaalshop.nl, bedanken u hartelijk voor het lezen van de folder en uiteraard de jarenlange klandizie! Wij verwelkomen u graag via dierenspeciaalshop.nl, of in de winkel die gevestigt is in monster.

 

Het dierenspeciaalzaak Team

Klik hier om de folder te zien!

Breed assortiment

Een keur aan producten voor uw huisdier, ruim op voorraad!
Lees Meer

Service

Wij streven naar de maximale klanttevredenheid. Service en behulpzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel!
Lees meer

Deskundig Advies

Een goed advies maakt het verschil. Wij helpen u bij de juiste keuze!
Lees meer

Ruime openingstijden

Wij zijn 6 gehele dagen per week geopend en hebben op vrijdag koopavond!
Lees meer
Vind ons leuk en blijf op de hoogte!  Facebook