Nieuws

Het rek met speelgoed van Chuckit hangt weer vol! IMG 0460

 

Het rek van Chuckit hangt weer vol. De ultra ballen in alle maten zijn voorradig en scherp geprijsd! Ook zijn er nieuwe waterspeelgoedballen die blijven drijven. Deze ballen zijn zacht van buiten en stevig van binnen.

 

Ook nieuw in het assortiment: Chuckit voordeelemmer! Deze handige emmer bevat 8 ballen in maat M (tennisbal formaat), waarbij u de emmer én een ultra bal er gratis bij krijgt. 

 

Houdt uw hond graag van tennisballen? Chuckit heeft dé veilige oplossing bedacht. Bij de productie van tennisballen wordt vilt gebruikt. Meestal is dit syntetisch, voelt ruw aan en heeft een schuur-effect op het gebit van uw trouwe viervoeter. In combinatie met zand kan het gebit snel achteruit gaan. Chuckit heeft haar ballen gemaakt van een duurzaam materiaal waardoor het veel veiliger is dan een normale tennisbal. Daarbij zijn de ultra ballen drijvend en door de oranje kleur zijn ze zeer goed te vinden in het gras. Ten opzichte van een tennisbal is de ultra bal ook nog veel makkelijker schoon te maken! 

 IMG_0468.jpg

De ultra ballen zijn verkrijgbaar in 5 verschillende maten, van S tot XXL. De voordeelemmer is enkel beschikbaar in maat M, dat is tennisbalformaat. 

 

Hartelijke groet,

Uw dierenspeciaalzaak

 

 

 

Breed assortiment

Veel kwalitatieve producten voor uw huisdier, ruim op voorraad!

Service

Wij streven naar de maximale klanttevredenheid. Service en behulpzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel!

Deskundig Advies

Een goed en eerlijk advies maakt het verschil. Wij helpen u bij de juiste keuze!

Ruime openingstijden

Wij zijn geopend van maandag tot en vrijdag (+koopavond) en op zaterdag!
Vind ons leuk en blijf op de hoogte!  Facebook