Disclaimer


Artikel 1 definities

Website: https://winkel.avicentra-dierenspeciaalzaak.nl en alle onderliggende pagina’s;

Gebruiker: bezoekers van de website;

Bedrijf: Avicentra Dierenspeciaalzaak, de bevoegde uitgever van de webpagina;Het onderstaande is van toepassing op onze website. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Avicentra Dierenspeciaalzaak werkt de inhoud van de website regelmatig bij en actualiseert de website regelmatig. Ondanks deze inspanningen, is het mogelijk dat inhoud van deze website onvolledig of verouderd is.

Avicentra Dierenspeciaalzaak geeft op geen enkele wijze garantie over de juistheid of volledigheid van de informatie die op deze website wordt geraadpleegd.

Avicentra Dierenspeciaalzaak biedt geen garantie over de veiligheid van onze website en kan zodoende niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade die direct of indirect wordt geleden door het gebruik van onze website.

Avicentra Dierenspeciaalzaak is niet verantwoordelijk voor pagina’s van externe partijen waar naar verwezen wordt.

Avicentra Dierenspeciaalzaak verschaft informatie op haar website, zonder enkele garantie of waarborg. Aan de informatie op de website kunnen op geen enkele wijze rechten aan worden ontleent.

Avicentra Dierenspeciaalzaak kan niet aansprakelijk worden gesteld welke schade dan ook gelden door het gebruik van de informatie op onze website;

Avicentra Dierenspeciaalzaak zal de website naar eigen inzicht en op ieder gewenst moment veranderen of beëindigen. Avicentra Dierenspeciaalzaak kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van wijzigingen of beëindiging op/ van haar website;

Gebruiker is zelf verantwoordelijk voor het gebruik van alle informatie welke gegeven wordt op onze website;

Breed assortiment

Veel kwalitatieve producten voor uw huisdier, ruim op voorraad!

Service

Wij streven naar de maximale klanttevredenheid. Service en behulpzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel!

Deskundig Advies

Een goed en eerlijk advies maakt het verschil. Wij helpen u bij de juiste keuze!

Ruime openingstijden

Wij zijn geopend van maandag tot en vrijdag (+koopavond) en op zaterdag!
Vind ons leuk en blijf op de hoogte!  Facebook